Hubungi Kami Segera

CENTRAL KOPERASI mampu memberi kebebasan kepada anda membuat pilihan plan pinjaman koperasi yang bersesuaian dengan kelayakan anda. Dengan kadar keuntungan yang kompetitif, kami mampu berikan anda kemampuan untuk memohon pembiayaan dari panel koperasi kami.

BLACKLIST, CCRIS / CTOS, AKPK dan KOMITMEN LUAR YANG TINGGI bukan lagi halangan untuk anda dapatkan bantuan kewangan dari kami. Kami sedia memberikan khidmat nasihat kewangan yang sewajarnya untuk anda bagi memudahkan proses permohonan pembiayaan koperasi anda.

Anda juga boleh gandakan wang simpanan atau pelaburan anda bersama kami. Kini Saham Koperasi ditawarkan semula kepada mereka yang berminat untuk mencari pendapatan sampingan bersama kami. Dengan hanya modal serendah RM 200.00, Saham Koperasi mampu memberikan pendapatan sampingan yang anda inginkan.

Hubungi kami segera untuk semakan kelayakan pinjaman anda.

Talian : 011 – 393 12145
Atau Whatsapp Central Koperasi sekarang dengan klik terus gambar di bawah ini untuk menerima respon pantas dari kami.

BANNER PINJAMAN KOPERASI MALAYSIA

 

 

Kami terima permohonan pinjaman kakitangan kerajaan yang telah ditolak (reject) oleh bank tempatan dari negeri berikut!

✓ Negeri Perlis ✓ Negeri Kedah ✓ Negeri Perak ✓ Negeri Pulau Pinang ✓ Negeri Selangor ✓ Negeri Melaka ✓ Negeri Sembilan ✓ Negeri Johor ✓ Negeri Pahang ✓ Negeri Terengganu ✓ Negeri Kelantan ✓ Negeri Sabah ✓ Negeri Sarawak ✓ Kuala Lumpur ✓ Wilayah Persekutuan