3 Pinjaman Koperasi Terbaik Untuk Kakitangan Kerajaan di Perlis. Mesti Apply.

BANNER PINJAMAN KOPERASI MALAYSIA

CENTRAL KOPERASI adalah satu agensi khas yang dilantik oleh beberapa koperasi terkemuka pada masa kini untuk memasarkan produk PINJAMAN PERIBADI KOPERASI dan PINJAMAN KOPERASI khusus untuk KAKITANGAN KERAJAAN dan BADAN BERKANUN di negeri Perlis. 

Berbeza dengan kemudahan pinjaman peribadi yang ditawarkan oleh bank tempatan di mana bank akan mengambil kira semua komitmen luar pemohon dan juga segala rekod pinjaman pemohon kerana terikat dengan garis panduan yang diberikan oleh Bank Negara Malaysia kepada bank-bank tempatan. Secara tidak langsung menyukarkan pemohon untuk mendapatkan kemudahan Pembiayaan Peribadi dari bank tempatan. Justeru, CENTRAL KOPERASI menerima permohonan anda yang telah ditolak oleh bank.

PINJAMAN PERIBADI KOPERASI ini ditawarkan kerana ianya boleh digunakan sebagai instrumen untuk :-

  • Selesaikan Tunggakan Ansuran Pinjaman Peribadi Sedia Ada (Ccris)
  • Selesaikan Tunggakan Baki Pinjaman Peribadi Sedia Ada (Ctos)
  • Sebagai Modal Permulaan Perniagaan
  • “OVERLAP” Pinjaman Peribadi Sedia Ada.
  • Penstrukturan Semula Pendapatan Bulanan
  • Sebagai Deposit Untuk Miliki Rumah Idaman
  • Sebagai Bantuan Untuk Tampung Yuran Pengajian

Kami menawarkan jumlah pinjaman peribadi koperasi yang sesuai dengan kelayakan dan keperluan pemohon. Pinjaman peribadi koperasi yang ditawarkan akan disertakan bersama dengan Perlindungan Takaful Pinjaman Peribadi (Term Takaful). Sekiranya pemohon ditimpa musibah kematian atau hilang upaya kekal sepanjang tempoh ansuran pinjaman peribadi koperasi tersebut, waris kepada pemohon tidak perlu melangsaikan baki pinjaman peribadi koperasi pemohon kerana ianya akan dilindungi sepenuhnya dengan Perlindungan Takaful Pinjaman Peribadi.

Perkhidmatan kami Adalah Telus Dan Percuma 100%. Pihak kami tidak akan mengenakan sebarang caj perkhidmatan baik yang tersembunyi atau tidak kepada pemohon. Pemohon akan diberi kebebasan untuk memilih jumlah pinjaman peribadi koperasi yang sesuai dengan kelayakan dan keperluan pemohon.

Berikut adalah pakej pinjaman peribadi koperasi terkemuka yang dipasarkan di bawah Agensi Central Koperasi

  1. Pinjaman Koperasi Wawasan Malaysia
  2. Pinjaman Koperasi Gemilang Siswazah
  3. Pinjaman Koperasi Kekal

Maklumat Lanjut

kelebihan kami

Kami Ada Penyelesaiannya

Hubungi Kami Segera Untuk Semakan Kelayakan Pinjaman Peribadi Koperasi Anda. Kami Bantu Anda Dapatkan Jumlah Kelayakan Pinjaman Peribadi Koperasi Yang Sesuai Dengan Kelayakan Dan Keperluan Anda

Semak Kelayakan Anda Sekarang…!!!

Atau Whatsapp Central Koperasi sekarang dengan klik terus gambar di bawah ini untuk menerima respon pantas dari kami.

BANNER PINJAMAN KOPERASI MALAYSIA

 

2 Comments

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *